Az Exoderil®–ről

Exolorfin gyógyszeres körömlakk

Az Exolorfin gyógyszeres körömlakk a körömgomba kezelésére használható. Vény nélkül kapható, amorolfin hatóanyagú gyógyszer. Azokban az esetekben alkalmazza, ha a körmök felső fele, illetve oldalai érintettek. Hatóanyaga megakadályozza a gombák szaporodását és elpusztítja azokat.

A gombafertőzések gyakran nagyon makacs fertőzések és a köröm lassú növekedése miatt a kezelése hosszadalmas folyamat. A fertőzés jelenléte szégyenérzetet kelt, ami gyakran az érintett körmök elrejtéséhez vezet. A nyáron zárt cipőbe kényszerített láb azonban a fertőzés terjedését segítheti elő, további körmök is érintettek lehetnek.

Az EXOLORFIN gyógyszeres körömlakk elpusztítja a körömágyban nehezen hozzáférhető gombák széles körét, mindössze heti 1 kezeléssel. 10 perccel az alkalmazását követően kozmetikai körömlakk is felvihető rá, így akár szandál viseléséről sem kell lemondania.

Az EXOLORFIN-t megszakítás nélkül kell alkalmaznia, egészen addig, míg a beteg körmök helyére teljesen egészségesek nőnek vissza. Ehhez a kézkörmök esetében általában 6 hónap, a lábkörmök esetében pedig 9-12 hónap időtartam szükséges.

Termékelőnyök

Hatóanyaga a körömlemezbe penetrál és elpusztítja a körömágyban nehezen hozzáférhető gombákat.

A gombák széles köre ellen hatásos.

Elegendő mindössze heti egyszer alkalmazni. Használja a teljes gyógyulásig.

10 perccel az Exolorfin alkalmazása után kozmetikai körömlakk is felvihető a kezelt felületre.